LE@RN-IT Βενιζέλου 141, Λάρισα, 41222 Τηλ: 2410 621437 Fax: 2410 621438 Email: info@pitsilkas.edu.gr
Λογαριασμός Ο Λογαριασμός μου Είσοδος Καλάθι Checkout
on all devices Εκπαίδευση & Κατάρτιση στον Τουριστικό Κλάδο 
Τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στον Τουριστικό Κλάδο απευθύνονται σε: Νέους   και   νέες   που   ενδιαφέρονται   να   εργαστούν   στον   εν   λόγω   κλάδο   για   πρώτη φόρα Επαγγελματίες    του    χώρου    οι    οποίοι    ενδιαφέρονται    να    πιστοποιήσουν    το επάγγελμά     τους     δεδομένου     ότι     μετά     την     επιτυχή     παρακολούθηση     των σεμιναρίων   παρέχεται   επαγγελματικό   πιστοποιητικό,   σύμφωνα   με   το   πρότυπο Q   Certification   H&R,   το   οποίο   εκδίδεται   εντός   10   ημερών   από   τον   αντίστοιχο φορέα πιστοποίησης κατόπιν εξετάσεων Στόχος    του    επαγγελματικού    εκπαιδευτικού    σεμιναρίου    είναι    η    απόκτηση    των απαραίτητων    γνώσεων    και    δεξιοτήτων    που    απαιτούνται    για    την    άσκηση    του συγκεκριμένου      επαγγέλματος      και      η      προετοιμασία      των      εκπαιδευομένων      ή καταρτιζομένων για τις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης Επαγγελματικά Πλεονεκτήματα Πιστοποίησης Πιστοποιηθείτε σήμερα σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμά μας και επωφεληθείτε με : Αναγνωρισιμότητα των προσόντων σας στην αγορά εργασίας Επικύρωση   και   ταξινόμηση   των   γνώσεων   και   των   δεξιοτήτων   σας   με   βάση   το Εθνικό και Ευρωπαϊκό Πλαίσιο προσόντων Διεύρυνση   επαγγελματικού   ορίζοντα   μιας   και   μπορείτε   να   εργαστείτε   σε   όλη την Ευρώπη Βελτίωση στη πρόσβασή σας στην απασχόληση Ενίσχυση    και    διαμόρφωση    της    επαγγελματικής    σας    εξέλιξης    με    βάση    τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας Επιλέξτε το σεμινάριο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
© Copyright 2018 - pitsilkas.edu.gr
Σας ενδιαφέρει…
Μπουφετζής (Barista) Σύμφωνα με το Εθνικό Επαγγελματικό περίγραμμα, ο Μπουφετζής είναι ο επαγγελματίας, ο οποίος: είναι   ειδικός   στην   προετοιμασία   όλων   των   ειδών   ροφημάτων   και αφεψημάτων, καθώς και κρύων και ζεστών σνακ. σερβίρει   τα   παγωτά   και   τα   γλυκά   και   παρασκευάζει   όλους   τους φρέσκους χυμούς. συνεργαζόμενος   με   την   κουζίνα   προετοιμάζει   τους   δίσκους   πλατό των πρωινών. Ως   μπουφετζής   μπορείτε   να   εργαστείτε   σε   ξενοδοχεία,   εστιατόρια   που διαθέτουν   και   μπαρ,   αλυσίδες   καφετεριών,   καφετέριες,   κυλικεία   εταιριών, αναψυκτήρια, καθώς και σε μεγάλες εταιρίες πώλησης καφέ. Βασικός   σκοπός   του   επαγγέλματος    του   μπουφετζή   είναι   η   προετοιμασία του   χώρου   του   μπουφέ,   με   στόχο   να   ετοιμάσει   την   παραγγελία   που   θα παραλάβει     από     το     σερβιτόρο     σύμφωνα     με     τους     γαστρονομικούς κανόνες   και   τηρώντας   τους   κανόνες   υγιεινής   και   ασφάλειας,   ώστε   να ικανοποιήσει    τον    πελάτη    για    να    τον    προτρέψει    να    γίνει    τακτικός πελάτης.
Μπάρμαν - Bartender Σύμφωνα   με   το   Εθνικό   Επαγγελματικό   περίγραμμα,   ο   Μπάρμαν   (barman ή   bartender)   είναι   ο   επαγγελματίας   κλάδου   επισιτισμού   που   διεθνώς αποκαλείται    ως    bartender    και    είναι    υπεύθυνος    για    τις    εργασίες    που πραγματοποιούνται   πίσω   από   τον   πάγκο   σερβιρίσματος   (μπάρα)   ενός μπαρ επισιτιστικής ή και ξενοδοχειακής επιχείρησης Ως   Μπάρμαν   μπορείτε   να   εργαστείτε   σε   χώρους   παροχής   υπηρεσιών εστίασης,   ξενοδοχεία,   μπαρ,   κλαμπ,   καφετέριες,   σνακ   μπαρ,   κτλ   όπου σερβίρει    ποτά    (αλκοολούχα    και    μη,    αφεψήματα),    ελαφρά    εδέσματα (έτοιμα    από    το    παρασκευαστήριο    της    επιχείρησης)    σύμφωνα    με    τις προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής Βασικός   σκοπός   του   επαγγέλματος    του   Bartender   είναι   η   υλοποίηση των   απαιτούμενων   εργασιών   πίσω   από   τον   πάγκο   σερβιρίσματος,   με ευγένεια   και   ευπρέπεια   δημιουργώντας   ένα   άνετο   και   φιλικό   περιβάλλον για   τους   πελάτες   με   στόχο   την   εξυπηρέτηση   των   πελατών   του   μπαρ   και την    ικανοποίηση    των    απαιτήσεων    τους    με    στόχο    την    διεύρυνση    της πελατείας.
Σερβιτόρος – Waiter Σύμφωνα   με   το   Εθνικό   Επαγγελματικό   περίγραμμα,   ο   Σερβιτόρος   είναι   ο επαγγελματίας   ο   οποίος   γνωρίζοντας   την   εστιατορική   τέχνη   και   τους κανόνες   γαστρονομίας-οινολογίας,   σερβίρει   εδέσματα   και   ποτά   στους πελάτες    που    συχνάζουν    σε    χώρους    εστίασης-αναψυχής    (ξενοδοχεία, εστιατόρια,   επιχειρήσεις   κέτερινγκ,   αναψυκτήρια,   λέσχες,   οργανισμούς, καφετέριες   κ.λπ.)   εφαρμόζοντας   με   ευπρέπεια   και   ευγένεια,   τους   κανόνες σερβιρίσματος Βασικός   σκοπός   του   επαγγέλματος   του   σερβιτόρου   είναι   να   φροντίσει για   την   προετοιμασία   του   χώρου   εστίασης-αναψυχής,   δημιουργώντας φιλικό     περιβάλλον     προς     τους     πελάτες     και     να     διεκπεραιώσει     τις διαδικασίες    είσπραξης    των    λογαριασμών    και    να    συμμετέχει    στην ολοκλήρωση     των     διαδικασιών     κλεισίματος     του     χώρου     εστίασης- αναψυχής
Ειδικός Λουτροθεραπείας - Θαλασσοθεραπείας Σύμφωνα     με     το     Εθνικό     Επαγγελματικό     περίγραμμα,     ο/η     ¨Ειδικός Λουτροθεραπείας    –    Θαλασσοθεραπείας¨    (Professional    for    Spa    and Seawater   Treatment)   είναι   ο   επαγγελματίας   ο   οποίος   εργαζόμενος   σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ή επιχειρήσεις παροχής φροντίδας υγείας: Μεριμνά    για    την    προετοιμασία    και    την    παρακολούθηση    του λουτρού     η     άλλης     συνεδρίας     συμφώνα     με     τις     διατάξεις     του Εσωτερικού   Κανονισμού   και   τις   οδηγίες   του   γιατρού,   όπου   αυτές είναι απαραίτητες (ποσότητα, διάρκεια. θερμοκρασία κλπ) Προετοιμάζει       και       παρακολουθεί       προγράμματα       θεραπειών (συνεδρίες)   για   κάθε   λουόμενο   ,με   ρυθμιζόμενη   πίεση   νερού   και ειδικές μπανιέρες (σύμφωνα με τις υποδείξεις του ιατρού) Ελέγχει   την   τήρηση   της   καθαριότητας   και   της   απολύμανσης   των μεσών    και    εγκαταστάσεων    που    προορίζονται    για    ατομική    ή ομαδική χρήση από τους πελάτες Συμμετέχει   στις   διαδικασίες   άφιξης   και   υποδοχής   του   πελάτη   για την   προβολή   της   εικόνας   της   μονάδας   ή   του   κέντρου   καθώς   της παρακολούθησης   του   φάκελου   του   προκείμενου   να   εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη του Στόχος    του    ¨Ειδικού    Λουτροθεραπείας    –    Θαλασσοθεραπείας¨    είναι    η διατήρηση   αλλά   και   την   βελτίωση   της   φυσικής   κατάστασης   της   υγείας και     της     ευεξίας     του     σώματος     του     πελάτη,     συμφωνά     με     τους κανονισμούς,   την   πολιτική   και   τις   διαδικασίες,   που   εφαρμόζονται,   από τη    ξενοδοχειακή    επιχείρηση,    καθώς    και    το    σύστημα    ποιότητας,    που αποσκοπεί στην ικανοποίηση των προσδοκιών του.
Οροφοκόμος – Housekeeper Σύμφωνα   με   το   Εθνικό   Επαγγελματικό   περίγραμμα,   ο   Οροφοκόμος   είναι ο   εργαζόμενος   σε   ξενοδοχειακές   επιχειρήσεις,   που   φροντίζει   για   την καθαριότητα     και     τακτοποίηση     των     δωματίων     καθώς     και     για     τον εξοπλισμό    τους    με    όλα    τα    απαραίτητα    υλικά,    προσφέροντας    στους πελάτες   μία   άνετη   διαμονή   σε   ένα   καθαρό,   υγιεινό,   άνετο,   φιλικό   και ήσυχο περιβάλλον. Βασικός   σκοπός   του   επαγγέλματος   του   Οροφοκόμου   είναι   να   φροντίσει για     την     προετοιμασία     του     χώρου     διαμονής     μιας     ξενοδοχειακής επιχείρησης,     ώστε     το     επίπεδο     της     ποιότητας     των     παρεχόμενων υπηρεσιών    να    επηρεάσει    θετικά    τη    γνώμη    των    πελατών    για    αυτή, προκειμένου    να    τους    προτρέψει    να    γίνουν    τακτικοί    επισκέπτες    / φιλοξενούμενοι της.
Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου Hotel Receptionist Σύμφωνα    με    το    Εθνικό    Επαγγελματικό    Περίγραμμα,    ως    Υπάλληλος Υποδοχής   Ξενοδοχείου   Hotel   Receptionist   ,   ορίζεται   ο   εργαζόμενος   που διεκπεραιώνει    σωστά    και    έγκαιρα    τις    εργασίες    που    αφορούν    την παροχή    υπηρεσιών    προς    τον    πελάτη,    στους    χώρους    υποδοχής    και φιλοξενίας   –   διαμονής   των   ξενοδοχείων,   προκειμένου   να   συμβάλλει   με τον    καλύτερο    δυνατό    τρόπο    στη    διασφάλιση    της    απρόσκοπτης    και αποτελεσματικής    λειτουργίας    τους,    για    την    εκπλήρωση    των    στόχων αποδοτικής    λειτουργίας    της    επιχείρησης    στα    πλαίσια    των    εκάστοτε ισχυόντων    κανονισμών,    πολιτικών,    μεθόδων    και    διαδικασιών    που εφαρμόζονται απ’ αυτή. Βασικός    σκοπός    του    επαγγέλματος    είναι    να    προβεί    σε    όλους    τους αναγκαίους   διακανονι-σμούς,   τόσο   όσον   αφορά   το   δικό   του   πόστο   όσο και   τις   λοιπές   υπηρεσίες   των   εγκαταστά-σεων   διαμονής   και   φιλοξενίας, προκειμένου   η   διαμονή   του   πελάτη   να   ανταποκρίνεται   με   τον   καλύτερο τρόπο   στις   προσδοκίες   του.   Συντονίζει   τις   ενέργειες   διαχείρισης   που αφορούν     την     έκδοση     τιμολογίων,     επιβλέπει     την     ποιότητα     των παρεχόμενων   υπηρεσιών,   βασίζεται   στις   εν   γένει   υπηρεσίες   υποδοχής για   την   προβολή   της   εικόνας   της   επιχείρησης   και   παρακολουθεί   ο   ίδιος τον   φάκελο   του   πελάτη   προκειμένου   να   εξασφαλίσει   την   εμπιστοσύνη του.
Ασφάλεια Ξενοδοχειακών μονάδων Η    έννοια    της    τουριστικής    ασφάλειας    είναι    ευρύτατη    και    μπορεί    να περιλαμβάνει,    από    τον    ελαφρύ    τραυματισμό,    μέχρι    τρομοκρατικές επιθέσεις, κάτι που δυστυχώς βιώνει η παγκόσμια κοινότητα σήμερα. Το    Σεμινάριο    αυτό    έχει    σχεδιαστεί    για    την    επιμόρφωση    όλου    του προσωπικού     των     ξενοδοχειακών     μονάδων     και     ειδικότερα     όσους εμπλέκονται    στον    τομέα    της    ασφάλειας,    με    σκοπό    να    αναδείξει    τους τρόπους     πρόληψης     και     μείωσης     του     ρίσκου     από     οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, (κλοπή- δολιοφθορά - τρομοκρατική ενέργεια κ.α).
Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
Τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στον Τουριστικό Κλάδο απευθύνονται σε: Νέους   και   νέες   που   ενδιαφέρονται   να   εργαστούν   στον   εν   λόγω κλάδο για πρώτη φόρα Επαγγελματίες      του      χώρου      οι      οποίοι      ενδιαφέρονται      να πιστοποιήσουν    το    επάγγελμά    τους    δεδομένου    ότι    μετά    την επιτυχή        παρακολούθηση        των        σεμιναρίων        παρέχεται επαγγελματικό     πιστοποιητικό,     σύμφωνα     με     το     πρότυπο     Q Certification   H&R,   το   οποίο   εκδίδεται   εντός   10   ημερών   από   τον αντίστοιχο φορέα πιστοποίησης κατόπιν εξετάσεων Στόχος     του     επαγγελματικού     εκπαιδευτικού     σεμιναρίου     είναι     η απόκτηση      των      απαραίτητων      γνώσεων      και      δεξιοτήτων      που απαιτούνται   για   την   άσκηση   του   συγκεκριμένου   επαγγέλματος   και   η προετοιμασία     των     εκπαιδευομένων     ή     καταρτιζομένων     για     τις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης Επαγγελματικά Πλεονεκτήματα Πιστοποίησης Πιστοποιηθείτε σήμερα σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμά μας και επωφεληθείτε με : Αναγνωρισιμότητα των προσόντων σας στην αγορά εργασίας Επικύρωση   και   ταξινόμηση   των   γνώσεων   και   των   δεξιοτήτων σας με βάση το Εθνικό και Ευρωπαϊκό Πλαίσιο προσόντων Διεύρυνση     επαγγελματικού     ορίζοντα     μιας     και     μπορείτε     να εργαστείτε σε όλη την Ευρώπη Βελτίωση στη πρόσβασή σας στην απασχόληση Ενίσχυση   και   διαμόρφωση   της   επαγγελματικής   σας   εξέλιξης   με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας Επιλέξτε το σεμινάριο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες
Μπουφετζής (Barista) Σύμφωνα με το Εθνικό Επαγγελματικό περίγραμμα, ο Μπουφετζής είναι ο επαγγελματίας, ο οποίος: είναι   ειδικός   στην   προετοιμασία   όλων   των   ειδών   ροφημάτων   και αφεψημάτων, καθώς και κρύων και ζεστών σνακ. σερβίρει   τα   παγωτά   και   τα   γλυκά   και   παρασκευάζει   όλους   τους φρέσκους χυμούς. συνεργαζόμενος   με   την   κουζίνα   προετοιμάζει   τους   δίσκους   πλατό των πρωινών. Ως   μπουφετζής   μπορείτε   να   εργαστείτε   σε   ξενοδοχεία,   εστιατόρια   που διαθέτουν   και   μπαρ,   αλυσίδες   καφετεριών,   καφετέριες,   κυλικεία   εταιριών, αναψυκτήρια, καθώς και σε μεγάλες εταιρίες πώλησης καφέ. Βασικός   σκοπός   του   επαγγέλματος    του   μπουφετζή   είναι   η   προετοιμασία του   χώρου   του   μπουφέ,   με   στόχο   να   ετοιμάσει   την   παραγγελία   που   θα παραλάβει     από     το     σερβιτόρο     σύμφωνα     με     τους     γαστρονομικούς κανόνες   και   τηρώντας   τους   κανόνες   υγιεινής   και   ασφάλειας,   ώστε   να ικανοποιήσει    τον    πελάτη    για    να    τον    προτρέψει    να    γίνει    τακτικός πελάτης.
Μπάρμαν - Bartender Σύμφωνα   με   το   Εθνικό   Επαγγελματικό   περίγραμμα,   ο   Μπάρμαν   (barman ή   bartender)   είναι   ο   επαγγελματίας   κλάδου   επισιτισμού   που   διεθνώς αποκαλείται    ως    bartender    και    είναι    υπεύθυνος    για    τις    εργασίες    που πραγματοποιούνται   πίσω   από   τον   πάγκο   σερβιρίσματος   (μπάρα)   ενός μπαρ επισιτιστικής ή και ξενοδοχειακής επιχείρησης Ως   Μπάρμαν   μπορείτε   να   εργαστείτε   σε   χώρους   παροχής   υπηρεσιών εστίασης,   ξενοδοχεία,   μπαρ,   κλαμπ,   καφετέριες,   σνακ   μπαρ,   κτλ   όπου σερβίρει    ποτά    (αλκοολούχα    και    μη,    αφεψήματα),    ελαφρά    εδέσματα (έτοιμα    από    το    παρασκευαστήριο    της    επιχείρησης)    σύμφωνα    με    τις προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής Βασικός   σκοπός   του   επαγγέλματος    του   Bartender   είναι   η   υλοποίηση των   απαιτούμενων   εργασιών   πίσω   από   τον   πάγκο   σερβιρίσματος,   με ευγένεια   και   ευπρέπεια   δημιουργώντας   ένα   άνετο   και   φιλικό   περιβάλλον για   τους   πελάτες   με   στόχο   την   εξυπηρέτηση   των   πελατών   του   μπαρ   και την    ικανοποίηση    των    απαιτήσεων    τους    με    στόχο    την    διεύρυνση    της πελατείας.
Σερβιτόρος – Waiter Σύμφωνα   με   το   Εθνικό   Επαγγελματικό   περίγραμμα,   ο   Σερβιτόρος   είναι   ο επαγγελματίας   ο   οποίος   γνωρίζοντας   την   εστιατορική   τέχνη   και   τους κανόνες   γαστρονομίας-οινολογίας,   σερβίρει   εδέσματα   και   ποτά   στους πελάτες    που    συχνάζουν    σε    χώρους    εστίασης-αναψυχής    (ξενοδοχεία, εστιατόρια,   επιχειρήσεις   κέτερινγκ,   αναψυκτήρια,   λέσχες,   οργανισμούς, καφετέριες   κ.λπ.)   εφαρμόζοντας   με   ευπρέπεια   και   ευγένεια,   τους   κανόνες σερβιρίσματος Βασικός   σκοπός   του   επαγγέλματος   του   σερβιτόρου   είναι   να   φροντίσει για   την   προετοιμασία   του   χώρου   εστίασης-αναψυχής,   δημιουργώντας φιλικό     περιβάλλον     προς     τους     πελάτες     και     να     διεκπεραιώσει     τις διαδικασίες    είσπραξης    των    λογαριασμών    και    να    συμμετέχει    στην ολοκλήρωση     των     διαδικασιών     κλεισίματος     του     χώρου     εστίασης- αναψυχής
Ειδικός Λουτροθεραπείας - Θαλασσοθεραπείας Σύμφωνα     με     το     Εθνικό     Επαγγελματικό     περίγραμμα,     ο/η     ¨Ειδικός Λουτροθεραπείας    –    Θαλασσοθεραπείας¨    (Professional    for    Spa    and Seawater   Treatment)   είναι   ο   επαγγελματίας   ο   οποίος   εργαζόμενος   σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ή επιχειρήσεις παροχής φροντίδας υγείας: Μεριμνά    για    την    προετοιμασία    και    την    παρακολούθηση    του λουτρού     η     άλλης     συνεδρίας     συμφώνα     με     τις     διατάξεις     του Εσωτερικού   Κανονισμού   και   τις   οδηγίες   του   γιατρού,   όπου   αυτές είναι απαραίτητες (ποσότητα, διάρκεια. θερμοκρασία κλπ) Προετοιμάζει       και       παρακολουθεί       προγράμματα       θεραπειών (συνεδρίες)   για   κάθε   λουόμενο   ,με   ρυθμιζόμενη   πίεση   νερού   και ειδικές μπανιέρες (σύμφωνα με τις υποδείξεις του ιατρού) Ελέγχει   την   τήρηση   της   καθαριότητας   και   της   απολύμανσης   των μεσών    και    εγκαταστάσεων    που    προορίζονται    για    ατομική    ή ομαδική χρήση από τους πελάτες Συμμετέχει   στις   διαδικασίες   άφιξης   και   υποδοχής   του   πελάτη   για την   προβολή   της   εικόνας   της   μονάδας   ή   του   κέντρου   καθώς   της παρακολούθησης   του   φάκελου   του   προκείμενου   να   εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη του Στόχος    του    ¨Ειδικού    Λουτροθεραπείας    –    Θαλασσοθεραπείας¨    είναι    η διατήρηση   αλλά   και   την   βελτίωση   της   φυσικής   κατάστασης   της   υγείας και     της     ευεξίας     του     σώματος     του     πελάτη,     συμφωνά     με     τους κανονισμούς,   την   πολιτική   και   τις   διαδικασίες,   που   εφαρμόζονται,   από τη    ξενοδοχειακή    επιχείρηση,    καθώς    και    το    σύστημα    ποιότητας,    που αποσκοπεί στην ικανοποίηση των προσδοκιών του.
Οροφοκόμος – Housekeeper Σύμφωνα   με   το   Εθνικό   Επαγγελματικό   περίγραμμα,   ο   Οροφοκόμος   είναι ο   εργαζόμενος   σε   ξενοδοχειακές   επιχειρήσεις,   που   φροντίζει   για   την καθαριότητα     και     τακτοποίηση     των     δωματίων     καθώς     και     για     τον εξοπλισμό    τους    με    όλα    τα    απαραίτητα    υλικά,    προσφέροντας    στους πελάτες   μία   άνετη   διαμονή   σε   ένα   καθαρό,   υγιεινό,   άνετο,   φιλικό   και ήσυχο περιβάλλον. Βασικός   σκοπός   του   επαγγέλματος   του   Οροφοκόμου   είναι   να   φροντίσει για     την     προετοιμασία     του     χώρου     διαμονής     μιας     ξενοδοχειακής επιχείρησης,     ώστε     το     επίπεδο     της     ποιότητας     των     παρεχόμενων υπηρεσιών    να    επηρεάσει    θετικά    τη    γνώμη    των    πελατών    για    αυτή, προκειμένου    να    τους    προτρέψει    να    γίνουν    τακτικοί    επισκέπτες    / φιλοξενούμενοι της.
Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου Hotel Receptionist Σύμφωνα    με    το    Εθνικό    Επαγγελματικό    Περίγραμμα,    ως    Υπάλληλος Υποδοχής   Ξενοδοχείου   Hotel   Receptionist   ,   ορίζεται   ο   εργαζόμενος   που διεκπεραιώνει    σωστά    και    έγκαιρα    τις    εργασίες    που    αφορούν    την παροχή    υπηρεσιών    προς    τον    πελάτη,    στους    χώρους    υποδοχής    και φιλοξενίας   –   διαμονής   των   ξενοδοχείων,   προκειμένου   να   συμβάλλει   με τον    καλύτερο    δυνατό    τρόπο    στη    διασφάλιση    της    απρόσκοπτης    και αποτελεσματικής    λειτουργίας    τους,    για    την    εκπλήρωση    των    στόχων αποδοτικής    λειτουργίας    της    επιχείρησης    στα    πλαίσια    των    εκάστοτε ισχυόντων    κανονισμών    ,πολιτικών    ,μεθόδων    και    διαδικασιών    που εφαρμόζονται απ’ αυτή. Βασικός    σκοπός    του    επαγγέλματος    είναι    να    προβεί    σε    όλους    τους αναγκαίους   διακανονι-σμούς,   τόσο   όσον   αφορά   το   δικό   του   πόστο   όσο και   τις   λοιπές   υπηρεσίες   των   εγκαταστά-σεων   διαμονής   και   φιλοξενίας, προκειμένου   η   διαμονή   του   πελάτη   να   ανταποκρίνεται   με   τον   καλύτερο τρόπο   στις   προσδοκίες   του.   Συντονίζει   τις   ενέργειες   διαχείρισης   που αφορούν     την     έκδοση     τιμολογίων,     επιβλέπει     την     ποιότητα     των παρεχόμενων   υπηρεσιών,   βασίζεται   στις   εν   γένει   υπηρεσίες   υποδοχής για   την   προβολή   της   εικόνας   της   επιχείρησης   και   παρακολουθεί   ο   ίδιος τον   φάκελο   του   πελάτη   προκειμένου   να   εξασφαλίσει   την   εμπιστοσύνη του.
Ασφάλεια Ξενοδοχειακών μονάδων Η    έννοια    της    τουριστικής    ασφάλειας    είναι    ευρύτατη    και    μπορεί    να περιλαμβάνει,    από    τον    ελαφρύ    τραυματισμό,    μέχρι    τρομοκρατικές επιθέσεις, κάτι που δυστυχώς βιώνει η παγκόσμια κοινότητα σήμερα. Το    Σεμινάριο    αυτό    έχει    σχεδιαστεί    για    την    επιμόρφωση    όλου    του προσωπικού     των     ξενοδοχειακών     μονάδων     και     ειδικότερα     όσους εμπλέκονται    στον    τομέα    της    ασφάλειας,    με    σκοπό    να    αναδείξει    τους τρόπους     πρόληψης     και     μείωσης     του     ρίσκου     από     οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, (κλοπή- δολιοφθορά -τρομοκρατική ενέργεια κ.α).
LE@RN-IT Βενιζέλου 141, Λάρισα, 41222 Τηλ: 2410 621437 Fax: 2410 621438 Email: info@pitsilkas.edu.gr Σας ενδιαφέρει…
Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πολύ σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας