Πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 – Le@rn-it διοργανώνει και υλοποιεί το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα e – κπαιδευτείτε, το οποίο στοχεύει στην εκπαίδευση και Πιστοποίηση στις Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής που οδηγούν στην απόκτηση Πιστοποιητικού αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ και από όλους τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e–κπαιδευτείτε υλοποιείται ΔΩΡΕΑΝ με μόνη οικονομική επιβάρυνση των εκπαιδευομένων, τα παράβολα των εξετάσεων Πιστοποίησης τα οποία περιλαμβάνουν:

  • Κάρτα δεξιοτήτων : 70,00€
  • Παράβολο εξετάσεων: 30,00€ (ανά ενότητα)
  • Έκδοση Πιστοποιητικού: 30,00€

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στους υπολογιστές (μαθητές/φοιτητές/δημοσίους υπαλλήλους/στελέχη επιχειρήσεων/σπουδαστές, κ.ο.κ.). 

Στους εκπαιδευόμενους παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξουν να αποκτήσουν Πιστοποίηση είτε στις Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής (Basic)  που απαιτούνται από τον ΑΣΕΠ είτε να αποκτήσουν Πιστοποίηση σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Πιστοποίησης Πληροφορικής (Primary)

 

Δείτε στο παρακάτω video και τά άλλα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης.

Τα οφέλη του προγράμματος e –κπαιδευτείτε είναι:

  • Τα Πιστοποιητικά που εκδίδονται είναι αναγνωρισμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ και είναι αποδεκτά από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη αλλά και για κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο και διαπιστευμένα από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012
  • Ευελικτό πρόγραμμα παρακολούθησης μαθημάτων
  • Δυνατότητα αξιολόγησης του επιπέδου σας μέσω προσομοίωσης εξετάσεων
  • Σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον εκπαίδευσης
  • Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά και στον Ιδιωτικό τομέα, στο Εξωτερικό και στα Μεταπτυχιακά

Δηλώστε τώρα συμμετοχή , συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Στις αιτήσεις τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής σας.

Εξασφαλίστε κι εσείς άμεσα τη δική σας συμμετοχή είτε προσκομίζοντας της αίτησή σας στα γραφεία μας επί της οδού Βενιζέλου 141, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 21:00,  είτε αποστέλλοντας ηλεκτρονικά την αίτησή σας στο e-mail: info@pitsilkas.edu.gr.

Like & Share: