Προγραμματισμός με γλώσσα C

H γλώσσα C είναι μια γενική, διαδικαστική, επιτακτική γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών που αναπτύχθηκε το 1972 από τον Dennis M. Ritchie στα Bell Telephone Laboratories για την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος UNIX.

Η C είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα υπολογιστών. Εξακολουθεί να κυμαίνεται στην πρώτη θέση της δημοτικότητας μαζί με τη γλώσσα προγραμματισμού Java, η οποία είναι εξίσου δημοφιλής και χρησιμοποιείται περισσότερο από τους σύγχρονους προγραμματιστές λογισμικού.

H γνώση της γλώσσας προγραμματισμού C είναι θεμελιώδης για τους φοιτητές και για όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες προγραμματιστές που θα εργάζονται στον τομέα ανάπτυξης εφαρμογών και λογισμικού.

Μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα της γλώσσας C είναι:

  • Είναι εύκολη στην εκμάθηση
  • Είναι δομημένη γλώσσα προγραμματισμού
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη εφαρμογών σε πολλούς τομείς και κλάδους
  • Μπορεί να χειριστεί δραστηριότητες χαμηλού επιπέδου
  • Τα προγράμματα που γράφονται στη γλώσσα C λειτουργούν σε όλα τα λειτουργικά συστήματα

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ – 𝐋𝐞@𝐫𝐧-𝐢𝐭 διοργανώνει και έχει δομήσει ένα πολύ αποδοτικό πακέτο μαθημάτων στον τομέα της εκμάθησης της γλώσσας το οποίο απευθύνεται αρχικά, σε σπουδαστές, φοιτητές Σχολών Πληροφορικής αλλά και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται σε ολιγομελή τμήματα (4-6 άτομα) με έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές με πολυετή εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία στον προγραμματισμό. Υπάρχει η δυνατότητα on-line διδασκαλίας μέσω ειδικής πλατφόρμας για εκπαίδευση από απόσταση.

Η διδασκαλία γίνεται με χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Υπάρχει συνεχής οn-line υποστήριξη των μαθητών για επίλυση κάθε είδους προβλήματος ή απορίας σε καθημερινή βάση ακόμα και εκτός του ωραρίου διδασκαλίας.

Καλύπτεται σε βάθος όλη η ύλη τόσο σε επίπεδο εντολών αλλά και αλγορίθμων.

Στην διαδικασία της προετοιμασίας συμπεριλαμβάνεται η επίλυση πάρα πολλών Θεμάτων εξετάσεων από πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα τόσο του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Στους μαθητές ανατίθεται προς επίλυση μεγάλος αριθμός προβλημάτων και ασκήσεων οι οποίες ελέγχονται και διορθώνονται από τον υπεύθυνο καθηγητή.

Η μελέτη και η προετοιμασία γίνεται με επιλεγμένα βιβλία από τη διεθνή βιβλιογραφία και στους μαθητές διδάσκεται η ορολογία στα αγγλικά, ώστε να μπορούν να μελετούν και να χρησιμοποιούν τον τεράστιο αριθμό πηγών μάθησης στον προγραμματισμό που υπάρχουν σήμερα.

Διάρκεια: 30 ώρες Ωράρια: Πρωϊνά-Απογευματινά – Βραδινά
Κόστος Προγράμματος: 360 €
Έκπτωση:
10% για Φοιτητές & Ανέργους

Στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδιότητας και επιπέδου σπουδών (π.χ. απόφοιτοι Λυκείου, φοιτητές, απόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ & ΙΕΚ, εργαζόμενοι ή επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν επιπλέον κατάρτιση αλλά και άνεργοι που αναζητούν απασχόληση και επιθυμούν να προετοιμαστούν για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας).

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:


Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση εγγραφής
ΚΕΚ Le@rn it – Βενιζέλου 141 – Τηλ: 2410 – 621437 – Καθημερινά 9:00 – 21:00 – email: info@pitsilkas.edu.gr.

Like & Share: