Προσλήψεις για μόνιμες θέσεις εργασίας στο Fashion City Outlet

Το Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Θεσσαλία, ανοίγει τις πύλες του το φθινόπωρο και αναζητά συνεργάτες για τη στελέχωση εκατοντάδων θέσεων εργασίας στα περίπου 75 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας που θα στεγάζει. Το Fashion City Outlet αναμένεται να απασχολήσει περί τα 600 άτομα σε μόνιμες θέσεις εργασίας.

Οι ειδικότητες προς κάλυψη αφορούν σε πωλήσεις ειδών ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, κοσμημάτων, ηλεκτρονικών ειδών, τροφίμων, εξυπηρέτησης πελατών σε καταστήματα εστίασης, δημιουργικής απασχόλησης νηπίων και παιδιών, καθώς και διαχείρισης καταστημάτων λιανικής και εστίασης. Στόχος του FashionCityOutlet είναι να συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, προτεραιότητα στην κάλυψη των νέων θέσεων εργασίας θα δοθεί στους κατοίκους της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι από Δευτέρα 27/8/2018 έως και Παρασκευή 28/9/2018

Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 9:00-21:00. Αναλαμβάνουμε να κάνουμε για εσάς την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής καθώς και την συμπλήρωση και αποστολή του βιογραφικού σας.

Like & Share: